Big Giants
Landseer kennel

Herplaatsing.


Dit is Big Giants Beau, roepnaam Beau. Ze is een teefje van 1,5 jaar oud en groeit op in een familie met 4 kinderen en 3 andere landseer teven.


Over Beau.

Zoals gezegd, Beau is een teefje van 1,5 jaar, die nu volop aan het puberen is. Ze houdt van spelen met andere honden, zwemmen en lekker wandelen. Ze is bij ons in huis opgegroeid en heeft de puppycursus en basiscursus zonder problemen behaald. Ook heeft ze geen enkel probleem met andere honden, zowel reuen als teven, groot en klein. Als ze maar lekker kan spelen. Met kinderen kan Beau prima overweg, al is ze soms een beetje lomp vanwege de grootte.

Ze slaapt bij ons in huis en niet in een bench of kennel, loopt mooi mee aan de lijn en kent de basis commando’s.

Het enige puntje is, wij weten niet wat haar reactie op katten zal zijn, omdat wij namelijk geen katten hebben en ze er nooit mee in aanraking is geweest.

Verder is ze volledig gezond, heeft ze alle entingen gehad en wordt ze volgens schema ontwormt.

 

Wie zoeken wij?

Natuurlijk gaat Beau niet zomaar weg. Wij willen uiteraard eerst kennismaken en kijken of de klik er is. Wij zoeken iemand die net als ons lekker lange wandelingen maakt, met haar wil gaan zwemmen en haar lekker in huis op laat groeien, en niet buiten in een kennel. Een redelijke tot grote tuin zou ideaal zijn omdat ze dit nu ook gewend is. Heb je al een hond die overweg kan met andere honden, dan is dat geen probleem.

 

Wij zoeken een gouden mandje voor Beau omdat ze niet geschikt is voor de fok, maar wel een geweldig karakter heeft om herplaatst te worden.


Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Telefonisch kan dat op: 06-23193156

Mail: biggiants@ziggo.nl